"Het leven wordt achterwaarts begrepen, maar men dient het voorwaarts te leven."

 

S. Kierkegaard

Wie is Greet Driesens?

Het is een voorrecht om als jonge 50’er te kunnen terugblikken op een pad vol uitdagingen en leerkansen; in relatie met mijn man en onze 4 dochters, en op professioneel vlak in mijn werk als logopediste, als drughulp-verlener, als brugfiguur onderwijs en – sinds 2021- als werkgenegenheidscoach.

Wat lijkt op een parcours vol willekeurige omzwervingen, is in essentie een standvastige vind-tocht naar de kern van mijn geestdrift: mijn diepste kracht en geluk zit in het ondersteunen en nabij zijn van mensen in hun zoekend groeien.

 

Wat mag je van mij verwachten?

Vanzelfsprekend: respect en betrouwbaarheid. En ook... eenvoud: mijn brede ervaring en kunde zit namelijk niet verpakt in grote woorden of dure theorieën. 

Ik hou van no nonsense, to the point- gesprekken. We fietsen nergens omheen maar gaan ook niet sneller dan er draagvlak-en kracht is.

3-SENS faciliteert een verander-traject, niet vanuit de rol als helper of redder, wel vanuit het geloof dat jij zelf de nodige kracht en wijsheid bezit.

 

3-SENS als baken

Een duurzame persoonlijke groei heeft altijd een ‘storm-zijde’: het loslaten van overtuigingen en patronen roept weerstand op, zowel bij jezelf als je omgeving.

‘Feel it to heal it’… soms wordt het eerst moeilijker voor het beter wordt!

Een baken blijft staan in de storm en schijnt licht op de koers die jij wil varen.

 

3-SENS geeft speelruimte

Met de mindset ‘alles is mogelijk’ kijken we over de muren van jouw comfortzone: waar droom je van maar lijkt op vandaag onbereikbaar?

‘Fake it till you make it’… ik nodig je uit om mentaal te stretchen; de kracht van je verbeelding neemt het als het ware op tegen je interne saboteurs. Speelruimte gegarandeerd!

 

Eenvoud

 

Eenvoud is weinig maar genoeg,

is mooi want puur.

Eenvoud is licht,

ze draagt geen ballast.

Eenvoud verbindt

want haar taal is helder.

 

                    (Greet 3Sens)

 

 

 

 

 

De huisstijl van 3SENS

is geïnspireerd op een schilderij

van Ignaas Driesens